Aprašymas
Azijos virtuvė. Nuo A iki Z– tai ilgai laukta pirmoji lietuviška Azijos virtuvės knyga, kurioje – daugiau nei 40
puikiausių receptų iš savo virtuve garsėjančių šio regiono šalių: Kinijos, Japonijos, Tailando, Vietnamo Visame
pasaulyje populiari Azijos virtuvė garsėja netikėtais skonių deriniais, sveikais produktais, sočiais patiekalais.
puikiausių receptų iš savo virtuve garsėjančių šio regiono šalių: Kinijos, Japonijos, Tailando, Vietnamo Visame
pasaulyje populiari Azijos virtuvė garsėja netikėtais skonių deriniais, sveikais produktais, sočiais patiekalais.
Rytų virtuvės meistras Vytautas Bukauskas ir žurnalo „Virtuvė. Nuo…Iki…“ vyriausioji redaktorė Eglė Mačerauskienė tapo komanda tam,
kad naudodami savo patirtį ir žinias atskleistų lietuviams Azijos virtuvės paslaptis ir išmokytų lengvai pasigaminti gardžiausių šio regiono patiekalų.
kad naudodami savo patirtį ir žinias atskleistų lietuviams Azijos virtuvės paslaptis ir išmokytų lengvai pasigaminti gardžiausių šio regiono patiekalų.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.